Trialogy B se Slávkou Hozovou a Karlem Weinlichem

Trialogy B se uskuteční ve čtvrtek 22. září 2016 v 18.30 hodin, opět v prostorách Galerie Vinohradská 12, v budově Českého rozhlasu v Praze na Vinohradech.

Pozvání tentokrát přijali divadelní a rozhlasová herečka Slávka Hozová a legenda rozhlasové pohádky, režisér Karel Weinlich.

Byl to právě Karel Weinlich, který odstartoval úplně první Trialogy B a zdá se, že to byl šťastný start, když zde máme již 33. pokračování.

Jak už jména a profese hostů napovídají, bude večerem dominovat rozhlas, ale nebudeme si povídat pouze o pohádkách, do kterých Karel Weinlich Slávku Hozovou často obsazoval. Určitě se zmíníme i o režírování rozhlasových her pro dospělé, zavzpomínáme na Slávčino působení v divadle Pod Palmovkou (dříve S. K. Neumanna), zmíníme se o práci pro film a televizi. Připomeňme, že jste Slávku Hozovou mohli vidět např. v adaptaci povídek Oty Pavla Zlatí úhoři, či zaregistrovat v několika pokračováních úspěšných „Básníků“.

Pan režisér je nevyčerpatelnou studnicí historek a zkušeností, takže je na co se těšit. Nicméně příznivci zvukových ukázek nebudou o nic ochuzeni. Ve druhé části Trialogů můžete hostům položit zvídavé otázky a opět je pro vás připravena i soutěž o lákavé ceny.

Rezervaci vstupenek je možné provést na webu www.trialogy.cz nebo na e-mailu: jakub.kambersky@seznam.cz nebo na tel. 776 444 004.

 

 

 

15. září 2016
15. září 2016